Marsch, pannkaka!

Kära Blogg
Återigen kom en grå, mörk måndag. Jag börjar faktiskt undra vad som hänt med solen.
Jag sprang min runda i gryningen, fast det tog sin lilla tid innan stelheten mjukades upp. Sedan blev det en liten tur med alla mina fyrbenta. Med dansande snöflingor på näsan strövade vi fram på den geggiga grusvägen.
 
 

Vår vän vargen är nu på väg upp i norr igen. Jag har fått skickat till mig bilder på dess framfart. Hos några vänner uppe vid Kristianstad åt han sin frukost, vilket de kunde se med egna ögon. Vidare travade han på, och hamnade återigen på bild i Önnestad. Japp, det är väl så det är att vara kändisvarg!
 
På eftermiddagen fick vi en liten minisnöstorm som jag tyckte piggade upp livet lite grann. Jag gräddade pannkakor som jag varit sugen på en längre tid. Mumsfillibabba!
 
 
På facebook dyker det upp lite gamla minne varje dag. En del är roliga, men en del väcker lite sorgsna känslor faktiskt …
För ett par år sedan trodde jag att min nervsmärta skulle läka ut och försvinna. Att allt skulle bli som vanligt igen. Alla överentusiastiska sjukgymnaster lovade det, heligt och dyrt!  Idag inser jag att de inte hade en aning och att smärtan nu är kronisk.
Jag lovar mig själv och jag lovar min familj att jag ska snart ta tag i ”vårdkampen” igen. Jag ska be om remiss till en smärtklinik, som jag hört att man har rätt att komma till …. måste bara ta sats lite grann….
 
 

Så kom det upp en ”före och efter bild” … jösses 7 år sedan, och en bikini som passar alla storlekar …
 
 
Dagens tänkvärda:
Det du har kan alla andra ha,
men den du är kan ingen vá
Du är unik!
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen