Lördagslunk.

Kära Blogg.
Temperaturen utomhus hade förvandlats till bara några enstaka minusgrader och efter den tidigare köldknäppen i veckan så kändes det riktigt ljummet och skönt.
 
 
Det sägs att nästa vecka ska det bli flera plusgrader och tö, så Stefan fick väldigt brått att hinna skotta lite snö innan den försvinner …
… skämt å sido, det där var nog väldigt klokt för annars bildas det på Dodevägen en gigantisk sjö, snäppet mindre än Gyllebosjön.
 
Amanda satt hela dagen och pluggade och pluggade. Det där med att läsa till hudterapeut är alls ingen barnlek har jag förstått. Jag förhörde henne lite på en uppsjö av saker och det var typ sånt som hjärnkirurger ska känna till, ord som nästan inte går att uttala.
 
Lilla hunden Snow satt troget vid Amandas sida, medan lilla Molly mest var väldigt leksugen.
 
Det finns många sorters berg. Det finns fläskberg, det finns Mount Everest, det finns familjen Berg…. Så finns det tvättberg!
När mina töser var små och producerade mängder av smutstvätt häpnade jag över hur de som levde ensamma hade mage att  beklaga sig över att de hade mycket tvätt. Att jag nu lyckats bygga ett berg av våra kläder är inget jag beklagar mig över, utan jag myser nästan när jag står där och stryker och sorterar.
 
Dagens kloka ord:
Vi kan inte välja ramen för vårt öde, men vad vi sätter in i den är vårt eget val.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 

 

 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen