Klassfesten

Kära Blogg
Jag har haft influensa och för mig var det bara vatten och vila som gällde. Tråkigt.
Men så kom det ett lite meddelande. Det var från min forna granne och klasskamrat, Mikael Ovesson. Han hade redigerat och laddat upp alla sina härliga bilder från vår klassträff som vi hade för exakt en vecka sedan.
Det gjorde min dag!
Mitt inlägg från den underbara dagen kan ni läsa här:
 
Jag vill säga ett stort och innerligt tack till Micke, som på sitt proffsiga sätt förevigade vår klassträff och så generöst delade med sig av sina bilder till oss alla. Jag har såklart frågat och fått klartecken att använda dem här på min blogg, så håll till godo av en liten del av Mikaels alla bilder från vår minnesvärda dag.
 
 
I nio långa år gick vi i skolan tillsammans. Vi busade, skojade, bråkade, växte och mognade tillsammans. Inte för en enda sekund skulle jag vilja byta ut min klass mot någon annan. Min fina Brösarpsklass, jag älskar er alla!
Och för mig är det inte konstigt att vi alla upplevde dagen som väldigt lyckad.
Kanske var det någon mer än jag som såg hur skolans nuvarande rektor drog en suck av lättnad när vi så lämnade skolan för att dra vidare mot vår väntande middag på gästis. Vi var och är alla snälla och beskedliga, men de flesta av oss har nog mer än en räv bakom våra öron, så om inte vi kan ha kul tillsammans – då kan ingen ha det.
 
Och ni som vill veta mer om min vän Micke som är fotograf, kan hitta hans hemsida här:
 
Alla bilder på detta inlägg är av Fotograf Mikael Ovesson
 
 
Dagens kloka ord:
Låt ditt förflutna vara ett bibliotek och inte en plats att bosätta sig på.”
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen