Kanske sommarens höjdpunkt.

Hej.

Minst en gång varje sommar brukar jag försöka åka och hälsa på min lilla tös som bor i Malmö. En lite längre ”påhälsning”,  då jag sover över och då vi hinner med att umgås lite mer rejält. I förra veckan var det äntligen dags.

Vädret var på topp och vi tillbringade en stor del av tiden på stranden, på underbart vackra Ribban.

Så ville jag ju fira min dotter, som nyss tagit sin kandidatexamen, efter tre års heltidsstudier. Exakt vad hon nu blivit kan jag inte riktigt redogöra för, men det är sådant där som jag inte riktigt förstår mig på … som IT, programmering och AI… Hon är så fantastiskt, och lite extra glad var hon nu eftersom hon även fått sitt första ”riktiga jobb” som hon börjar på i slutet av augusti.

Du är guld Emmy♥

Emmy, du har alltid gjort saker på ditt eget vis, stått fast i dina värderingar och inte varit rädd för att göra det du tror på. Tänk att det redan gått hela 10 år sedan du slutade gymnasiet och tog studenten i Ystad.  Då, när alla andra hade vita studentmössor på sina huvuden, då hade du en svart mössa där det stod en text om att livet gick ut på att äta, sova, festa och sedan repetera (eat sleep rave repeat)  Tänk vad du hunnit uppleva sedan dess. Du har rest runt i världen, du har levt loppan och upplevt en massa, men du har också jobbat seriöst, slitet och försörjt dig själv allt sedan dess.

Jag är enormt stolt över den fina person du är.

Tillbaka till förra veckan…

När vi hade njutit en hel dag av sol och bad på Ribban, så åkte vi hem till Emmy och Matilda igen. När jag tog en dusch efter stranden, så fixade Emmy till en jättegod sommardrink. Med smak av citron skålade vi, innan vi gav oss ut i Malmö för att äta en bit.

Som den lantis jag ju är så får jag alltid en känsla av att vara utomlands när jag är i Malmö. Men jag kunde uppföra mig och vi fick en så fin kväll tillsammans.

Nästa dag var lika somrig och fin som den första. Vi valde ännu en dag på stranden, för det gäller ju att ta tillvara på alla vackra dagar.

En lång härlig dag med sol och bad avslutade vi med en kulglass (citron och vit choklad – rekommenderas) innan vi tog bussen hem igen.

Tack Emmy och Matilda för den här gången. Jag kommer gärna och hälsar på er snart igen.

Men – borta bra, men hemma bäst – heter det ju. Och nog njöt jag av tystnaden när jag kom hem och tassade ut i trädgården för att kika hur långt mina dahlior kommit…

Dagens citat:

Jag blir alltid bättre när jag blir mer uppskattad för den jag är än för min prestation.

Ha en fin dag och kram

Annika

Dela gärna

8 reaktioner på ”Kanske sommarens höjdpunkt.”

  1. Stort Grattis till Emmy, starkt jobbat! Gillar när de väljer sin egna väg och inte går i de raka spåren, det är ju de som är leva livet. Jättefina foton och måsen där uppe är ju ljuvlig jag som gillar djur. Coolt foto på Emmy och hennes vän inom ramen av fluffiga bollar.
    Såg härligt ut på stranden alla som njuter av den sköna sommaren det behöver vi.
    Kram/MH

  2. Så fina dagar ni fick. Vädret kunde ni inte klaga på.
    Sen är det oftast väldigt skönt att komma hem igen.
    God tisdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen