Kalas och vår lilla tuffing.

Hej hej

Hon har växt så mycket redan, vår lilla loppa. Lilla Penny kom in i våra liv som en virvelvind och hon är busigare än de andra två tillsammans. Samtidigt verkar hon vara en väldigt lättlärd hund som snabbt snappar upp både de saker som jag vill att hon ska kunna, men även sånt hon inte borde lära sig…

Idag väntar Pennys första ”skoldag”. Hon ska alltså börja på sitt livs första hundkurs. Det ska bli så roligt att äntligen gå på en valpkurs igen. Tyvärr fungerade det aldrig med hunden Lykke som tyvärr blir extremt åksjuk så fort hon åker bil, och att medicinera henne varje gång vi skulle åka och träna kändes verkligen inte särskilt roligt.

I helgen har jag varit och firat min yngsta dotter som fyllt år i förra veckan.

Vi samlades hela familjen hemma hos Emmy och Matilda i Malmö. Såklart fanns det massor av ballonger, för det hör ju till när det är kalas. Paket och blommor hade vi med oss.

Vi bjöds på den godaste maten ni kan tänka er och vi hade en sååå mysig kväll tillsammans.

Tusen tack tjejer för ett mysigt ”föllsedauskalas”.

Dagens citat:

Livet är som att spela fiol inför publik och lära sig instrumentet medan man håller på.

Jag lever nog hellre livet, än lär mig att spela fiol.

Ha en fin dag. Kram Annika

Dela gärna

3 reaktioner på ”Kalas och vår lilla tuffing.”

  1. Åh dags för skolan för den där lille söte lurvisen kommer gå jättebra du är ju hundvan och hundvän. Härligt med kalas och så fin du är i din blårandiga blus med väst. Alltså jag känner så igen den kvinna på bilden i soffan bredvid dig, men nä jag kan inte placera vart jag träffat på henne?
    Ha en fin tisdag/MH

    1. Åhhh du menar Gunilla. Du kan ha träffat henne på många ställen… Häggs i Gärsnäs, eller på Björks Hantverk, hon har haft danskurser och hon brukade ofta servera på fester förr tror jag. Gulliga Gunilla♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen