Julstök varvat med avkoppling.

Hej hej.

Först vill jag börja med att tacka för all omtänksamhet och fina kommentarer på mitt inlägg från i går.

Livet kan vi inte alltid styra, sorgen kommer aldrig någonsin lägligt, för när är det egentligen lägligt för döden? Just nu är det juletid, och kanske är det ganska bra att det kommer något glädjefyllt och blandar sig i, mitt i det ledsna.

Kanske är det bra med lite mysiga julbestyr och stök. Hemma hos oss brukar vi bara gör vad vi känner för och vad vi hinner med. Så länge det inte är något tvång så är det riktigt roligt att pyssla tycker jag.

Julköttbullarna är förberedda och min favoritkaka med saffran och mörk rom ligger färdig i frysen. Den ska bara pyntas och dekoreras på julafton.

Fram till jul ska jag försöka varva jobb med avkoppling, även om ännu en tung dag väntar innan tomten kommer. Bästa medicinen för själen det är min stund vid sjön varendaste dag.

Dagens citat:

Och när de kommer. När tårarna börjar rinna. Det är inte bara stenar som faller. Det är också diamanter som skimrar.

Ha en fin måndag, Kram från mig, Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Julstök varvat med avkoppling.”

  1. Beklagar er sorg. Tror att man måste stanna upp och tillåta sig vara låg och ledsen för att komma vidare.
    Tack för fina ord och var rädd om dig.
    Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen