Jobb, jobb, jobb och lite julgottor.

Kära Blogg
Hela dagen har jag knepat och knåpat ihop fakturor till kunder. Ett par timmars jobb hörde jag Stefan säga … tsss, han har ingen aning om hur det är att sitta på kontor!
På kvällen var det dags för att ta årets julbilder, och som vanligt slutade det med en massa bus. Johnny flippade ut, som alltid, och gick ”bananas” med hela julutstyrseln. Han försöka slita sönder tomtemössan och den julefrid som jag ville att fotot skulle utstråla blev till något helt annat. Tomtemössan som Stefan skulle ha på sig blev geggig, skitig och full med ruttnande löv, och på bilderna ser man de dinglande löven hänga ner framför hans öga. Full rulle, som alltid!
 
 
….  Ja, så här blev det i alla fall!
På kvällen hann jag göra lite julgodis. Mitt favoritgodis är julkolorna som vi alltid gjorde när jag var liten. Egentligen behöver jag inget annat julgodis på mitt gottebord än dessa goa kolor.
Receptet tror jag är hämtat från mormor Olgas gamla kokbok från 1923. De bör dock ätas med en viss försiktighet, för jag är i alla fall inte sugen på att skänka mer pengar till Österlentandläkarna, inte i år åtminstone.
 
Dagens reflektion:
När jag var ung fanns det inte lika många varningstexter på olika saker.
Folk var väl helt enkelt inte lika dumma i huvudet.
 
 
 
 
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top