Januarilunk och djungelvrål.

Hejsan.

Nu är vi mitt inne i den vanliga grå januarilunken igen. Det mesta går ju i den grå färgskalan här på Österlen, det är vi alla vana vid då det är vinter här. Även om det faller vit snö från himlen så ser det oftast grått ut. Men grått är vackert, så jag klagar inte.

Fast coronapandemin gör ju sitt till att även vardagen känns en smula grå. Nu är i alla fall vaccinationerna igång här och med det känns allt lite mer hoppfullt. Först ut i min familj att ta sin spruta var Andréa i USA.

Jag kommer också att välja att vaccinera mig och få det inskrivet i mitt vaccinationspass. Vem vet vad som krävs för att resa runt i världen i framtiden? Och till USA tänker jag åka så fort det bara blir möjligt.

På tal om USA, så fortsätter mina veckobrev att dimpa ner i Auburn. Andréa sa innan jul att hon var så himla sugen på djungelvrål…. såklart provade jag att skicka en liten påse djungelvrål till henne.

Djungelvrål  hade vi på riktigt här hemma runt nyår. Det var när lille Scott busade bland löven i den gamla ekskogen i kohagen. Det bor nog en liten Tarzan i den killen ändå.

Och om Scott nu är Tarzan så börjar jag minsann själv att bli en viking. Jag fortsätter att sätta guldkant på mina dagar med ett kallt bad om dagen. Så stärkande för både kropp och själ.

Dagens citat:

Vi har inte ärvt jorden från våra föräldrar, vi har lånat den av våra barn.

Ha en fin dag. Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen