Jag måste passa på.

Hej hej

Den här mörkaste tiden i december är så underbar tycker jag.

Det ljusnar sent och jag kan med gott samvete ligga kvar i sängen lite längre och ändå hinna njuta av vackra soluppgångar vid sjön.

Min fina vän Tina och jag var överens om att vi måste passa på att njuta nu, för snart vänder det igen och går mot ljusare tider… 😉

Just den här morgonen var alldeles extra vacker. Den var både vintrig och kall.

Och just den här dagen så passade vi verkligen på att njuta. Vi badade, vi vandrade en hel mil, och vips så hade vi spenderat nästan 3,5 timme ute i den vackra skogen. Det är tur att jag inte har stämpelklocka på mitt kontor.

Något jag också måste passa på med nu, det är att njuta av min dotter Andréa. Om bara en månad är det dags för henne att fara över Atlanten igen.

Men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Istället njuter jag av all tid vi kan tillbringa tillsammans. Vi försöker mest göra roliga saker, som att göra julgodis tillexempel. Julstädningen, den sparar jag till ett annat år. Ja, det gäller att passa på att göra de roligaste sakerna först!

Dagens citat:

Livet är kort. Njut av kaffet. Håll kramen lite längre. Säg det som måste sägas. Gör det som måste göras. Lev livet. Vi har bara ett.

Passa på att njuta nu, för snart vänder det igen mot ljusare tider 😉

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen