Jag älskar upplevelser.

(inlägget är ett samarbete med Happy Day)

Hej på er.

Jag måste ge mitt absolut bästa julklappstips till er.

En upplevelse!!

Jag bara älskar att få göra galna saker som jag inte gjort förut.

Kristallskålar blir dammiga och ställs undan. Kläder bli omoderna och noppiga. Elektronik gör oss trötta i huvudet. Nej bäst julklappen enligt mig, det måste ändå vara att få en upplevelse. Att göra någonting som skapar minnen, gärna tillsammans med familj och vänner.

Att våga utmana sig själv och göra något som kittlar i magen, det ger ju minnen för livet. Minnen som varken blir dammig, omoderna eller går sönder.

…och ner kommer man ju alltid!

Själv har jag nya utmaningar till våren. En upplevelse genom Happy-day. En upplevelse som får det att kittla rejält i min egen mage. Vi får väl se om jag vågar…

-gör det mamma, gör det mamma skrek mina tjejer i falsett när jag avslöjade mina planer.

Ni ska så klart få följa med genom bloggen – om jag vågar. Såklart, det måste jag ju nu.

Så mitt bästa julklappstips till er, är en upplevelse. Såklart finns det mer än sådant som bär upp i luften. Det finns lite lugnare saker också att hitta på. Varför inte en spökvandring, eller att få stå modell för en dag (det hade varit roligt att ge Stefan i julklapp) … ja, ni får helt enkelt kika själv.

Och bäst av allt, just nu får ni 20%rabatt om ni använder koden annika20 på ert köp från den 14-18 december 2018. Upplevelserna hittar ni HÄR.

Vänta inte med att göra roliga saker, bara gör det, det ska kittla i magen av att leva. Vem vet i morgon är kanske chansen borta.

//gylleboannika

Ha en riktigt härlig fredag och julstressa inte, utan gör det enkelt.

Kram Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen