Isig morgon och tosca till kaffet

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan.

När vintern nu har kommit till Gyllebo då gäller det att ha bra på fötterna. Rejäla skor gärna med ståldubbar.

Varje år när det blir is och pudersnö så tänker jag på den gången då jag ”slo en redi värmylla”. Jag halkade och föll handlöst baklänges. Den gången bröt jag armen och fick åka med armen i gipspaket på semester. Två dagar efter min vurpa bar min resa till underbara Karibien. Ja det var otur den gången, men det fick gå det med.

När det är vinter och inte så mycket att pyssla med i trädgården, då brukar jag passa på att baka lite. Jag är inte alls någon mästare, och lite småfula blir mina bakverk alltid. Det hör till och är beviset på att just jag har gjort dem. Men dessa här toscakakorna är sagolikt goda oavsett utseende. På receptet har min mamma skrivet ”jättegoda”.

Kvällens citat:

Ett leende, en komplimang, uppmuntrande – betyder mycket för alla.

Tips: För er med barn eller barnbarn finns bra priser på vinterkläder från Isbjörn of Sweden just nu. Varma FLEECE PANTS att ha under vinteroverallen eller en SKALBYXA här. Fler varma kläder för barn finns HÄR.

Ha det gott och var rädda om er.

Annika

 

 

Dela gärna
  • 44
  •  
  •  
  •  
  •  

2 reaktioner på ”Isig morgon och tosca till kaffet”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *