Inte ett moln.

Hejsan.

Tänk om vi skulle vänta med att njuta av dagen tills himlen var helt molnfri och allt var perfekt. Då skulle det aldrig bli någon njutning, för alltid seglar det väl upp något litet moln på vår himmel.

Inte är det då konstigt att man då tycker att sommaren är kort, så som han sjunger i sången, den gode Ledin.

Ju mer man tar tillvara på tiden, även då det är dagar med lite moln, ju mer får man uppleva och ju bättre mår man.

En dag i veckan hade redan de köldtåligaste camparna hittat ut till Gyllebo. Trots att morgonen bara bjöd på någon enstaka plusgrad så är jag ganska säker på att de fick en angenäm naturupplevelse. Av ljudet att döma sussade de gott när vi passerade, även om det först hördes lite som grodorna i Baske…

Att locka med mig Stefan på tältning hade nog varit ett svårt projekt för mig. Däremot skickade han för ett tag sedan ett foto till mig, med texten ”jag har skaffat husbil”…

Husbil har vi haft en gång, och det var inte riktigt vår grej. Som tur var, så var det nu bara ett litet hus som var färdigt åt en liten kär kille. Inredning och målning återstår, men det får bli ett sommarprojekt för den lilla familjen själv. Det lilla återbrukshuset var färdigt för leverans, och visst har det väl blivit gulligt? Tänk vad det går att skapa av begagnat material.

Några som inte heller väntar på molnfria dagar. det är alla vårblommorna i trädgården.

Så ljuvliga. Många av dem är också återbrukade från gamla julgrupper genom åren. Svalört och lungört kommer av sig själv, vilt i hela trädgården.

Tiden vi har är alltför kort för att inte njuta varenda dag så gott vi bara kan.

Dagens citat:

Om vi oftare tänker på hur bra vi har det, skulle vi oftare ha det bra.

Njut av dagen och kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen