Det får nog bli det sista.

Hejsan.

Nu är det lilla huset ute på vidderna klart och fix färdigt. Och det har blivit såååå himla fint.

Det är ett litet vackert, murat hus, i riktig Österlenstil.

Huset är inte så stort, men det har å andra sidan precis allting som två personer kan behöva för ett bekvämt och behagligt liv någonstans på Österlen.

Vacker havsutsikt från fönstret och en värmande braskamin när vinterns snöstormar viner utanför.

När jag tassade efter Stefan i det väldoftande lilla huset för att ta min foto, så ringde hans ord i mina öron: -”det här får bli det sist”… Det var så han sa när han satt med ritningarna på kontoret för att ge sig i kast med ännu ett nybygge. Det här lilla huset. Stefan närmar sig pensionsåldern och har såklart börjat tänka tanken på att trappa ner. Jag vet att hans hjärta brinner för att bygga hus och jag kan inte låta bli att leta upp lite foto från några av alla de nybygge han och hans duktiga hantverkare förgyllt Österlen med under åren.

Stora eller små, sten eller trä, det har inte spelat så stor roll. Alla från grunden, sten för sten eller bräda för bräda. Stefan har ju yrkesbevis både som murare och som snickare, så han har tyckt om att bygga alla olika hus. Mest stolt är hon nog ändå över det annorlunda bygget som Nodic Sea winery ändå var. Det hade ju lite av allt i ett och samma projekt.

Tiden får utvisa om det här söta lilla huset på Österlen kommer att bli den sista nyproduktionen av Stefan Hantverkarn AB…

Till den lyckliga kunden som nu ska bo här, vill jag såklart önska ett stort lycka till.

Stefan Hantverkarns hemsida hittar ni HÄR.

Tidigare inlägg från det här bygget finns HÄR och HÄR.

Dagens citat:

Underskatta inte det lilla. Det kan vara fröet till något stort.

 

Ha en riktigt skön fredag och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen