I en sal på lasarettet.

Kära Blogg
Hela natten hade jag hört hur det stormat och regnat utanför huset. Alla våra husdjur som normalt brukar terrorisera Stefan på morgonen fick nu inrikta sig på mig. Det var bara att skutta ur bingen halv sex och den där obligatoriska kvarten som jag brukar ligga och dra mig var inte att tänka på.
Jag och hundarna gick en liten runda i skogen.
 
Den här dagen var det dags för mig att ta lite olika prover på sjukhuset. Därefter få kontrast, både som dryck och i blodet, för att röntga organen på framsidan av ryggen. Magen då alltså. Det var väldigt passande att Stefan hade egen svit där på lasarettet. Där kunde jag kampera tillsammans med honom mellan mina undersökningar.
Vi hade riktigt mysigt där på salen. Jag låtsades att vi var på ett hotellrum på Bahamas, så kändes det lite roligare.
 
 
En bra sak med Stefan är att det blir liksom aldrig långtråkigt med honom. Det kvittar var vi är så händer det små fadäser som vi kan ha väldigt roligt åt.
Nu håller jag alla tummar och tår för att de kommer på vad som är felet på Stefans hjärta. Och såklart vill jag ha hem honom.
Kram och tack till alla som skickat hälsningar till mig, men framförallt till Stefan. Kram på er alla ♥
 
Dagens citat:
Kärlek är stimulans för hjärtat och samtidigt lokalbedövning av förståndet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen