En strålande sol.

Kära Blogg
Även om morgonen var iskall och vinden bet mig litegrann i kinderna, så var det en alldeles fantastisk morgon.
Som alltid var jag utrustad med de allra viktigaste sakerna … min kamera, hundgodis och bajspåsar. Min mobil har jag nästan aldrig någonsin med mig. Fast just den här dagen, när älskade Stefan låg på sjukan, så fick även den följa med i fickan.
 
På min runda passerar vi flera små bäckar och vattenhål. Där finns en liten bäck där jag tycker att flödet på vattnet är lite rikligare och vattnet ser lite friskare ut. Just i den bäcken låter jag hundarna dricka om de vill. Lilla Molly vet precis var det stället är och varje dag måste hon dricka där. Johnny vägrar att dricka helt, eftersom han helst vill ligga ner i bäcken samtidigt och bada. När han inte får det, då vill han minsann inte dricka heller.
Några rådjur sprang över vägen och jag hann precis ställa in kameran och fånga dem. En något överexponerad bild blev det dock.
Över oss skränade ett gäng tranor. Jag älskar deras läte, det påminner så väldigt mycket om våren, om Gyllebo och om min älskade natur.
 
När dagens arbete på kontoret var klart gick jag ut i min trädgård. Jag och hundarna njöt någon timme där i solen.
Några av mina växter blommar som vackrast nu. Särskilt glad är jag för mina ”Henriksdahlsprimulor”…. ja, så heter de egentligen inte, och kanske är de helt vanliga primulor. Men jag har fått just dessa av mina döttrars farmor, och jag minns att hon hade dem växande runt den ståtliga flaggstången på Henriksdahl. Underbara är det och så tacksamma. Även mina backsippor blommar nu för fullt.
 
Så kom han då äntligen hem igen. Älskade Stefan. Trött och sliten såg han ut. Han hade en lång lista på mediciner och kommande uppföljningar som måste göras. Men han var hemma och det var så skönt.
Även om han fått stränga order om att ta det lugnare framöver, hittade jag honom på toaletten där han var i full färd med att greja till något till den nya toalettstolen. Han skulle bara …
 
 
Dagens ord är till dig Stefan ♥
 
Att träffa dig var ödet,
att bli din vän var ett val,
att bli kär i dig var bortom min kontroll.
Puss.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen