Höstglöd i dimman.

Hejsan.

Vilken dimma vi haft här på Österlen i några dagar.

Vid badplatsen var det varit alldeles grått och fast jag visste att solen fanns där ovanför, så orkade den inte tränga igenom allt det gråa. Inte förrän långt upp på dagen kunde man ana solens strålar.

Men där mitt i allt det gråa, hade lönnens blad övergått till en härligt glödande färg.

Lilla hunden Lykke som fått följa med på min morgontur var totalt obekymrad över det gråa, våta vädret.

Hon hade mest ögon för alla roliga ankor som guppade runt oss i vattnet.

Även om luften var så fuktig att det droppade från mitt hår, så var marken snustorr. Det kändes som om naturen skrek efter vatten. Aldrig har jag sett att det varit så lite vatten i sjön och i bäcken.

Rejält med nederbörd är nog vad som behövs, även om det inte alltid är så kul.

Dagens citat:

Det finns ingen väg till lyckan. Lyckan är vägen.

En dimmig morgon här gör mig lycklig.

Ha det fint, kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen