Hektiska dagar och fulltecknad kalender.

Kära Blogg
Egentligen tycker jag inte om när min almanacka är fulltecknad av saker jag måste göra. Det spelar liksom ingen roll att det bara är roliga saker som jag egentligen älskar att göra. Jag vill ha lugn och ro mellan varven och mår bäst med luft i kalendern. Just nu är det allt lite körigt för mig.
Men såklart har jag hunnit att njuta av hösten och naturen, det är alltid prio nummer ett.
 
Jag har varit och firat syster Görels födelsedag. Hon firade sin dag med Me & I party och vin och ostbricka. Jättemysigt. Tusen tack för en trevlig kväll Görel. Den enda som fastnade på bild från kalas var fröken Siri.
 
Så har jag passat lilla Snow några dagar, när hennes egen servicepersonal varit upptagna på annat håll. Självklart har jag hunnit mysa med alla andra djur också och lite grann med Stefan med.
 
I Landskrona har det varit uppvisning av hemvärnet. Egentligen tyckte jag att det var på tok för långt för mig och Johnny att fara ända till andra sidan av Skåne. Men vi tog en ”bajsmacka” för våra kompisar och ställde upp.
 
Det är inte klokt så trött man blir av att köra 30 mil tur och retur, för att göra ingenting. Mina underbara små ”glyttar” hade som överraskning lagat världens godaste langos åt oss när jag kom hem.
Tusen, tusen tack älskade barn!
 
 

Dagens kloka ord:

”När ingenting är säkert är också allting möjligt.”
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top