Halta, lytta och litta tannavärk.

Hejsan.
Vi har en fantastisk sommar om man jämför med i fjor. Den där hemska sommaren då Stefan hamnade på intensiven i Lund.
I år har inget sådant livshotande tillstånd dykt upp, utan det är mest bara småkrämpor som det finns gott hopp om att bli bra ifrån.
Stefan har fått en tid för sin steloperation nu och jag undrar i mitt stilla sinne hur de där tre månaderna blir. Dagar i total stillhet efter operationen kommer det att bli för honom….
Jag inser att mitt tålamod kommer att sättas på stora prov i höst.
Även om han förstås borde varit i stillhet med sin onda fot redan nu, så lyckas han vareviga dag hitta på med saker som skvallrar om att han inte fullt ut lyder läkarens råd…
Ja, ni anar inte vad man kan uträtta stående på bara ett ben.,
Och såklart har han rätt i att det gäller ju att passa på nu, nu när han kan bada efteråt,
Efter operationen kommer hela benet vara inpackat i gips, och då blir det förstås lite svårare.
Hunden Johnny har också haft en åkomma som gjort honom halt och trebent. Helt plötsligt en dag kunde Johnny inte stödja sig alls på det högra bakbenet. Nu har han varit i vila i 14 dagar och det verkar ha blivit något bättre tycker jag.
Sådär är det med gamla gubbar. De vill så mycket som kroppen inte riktigt klarar av….
En dag var jag med min dotters lilla hund hos veterinären för att dra ut en massa tänder och slipa bort äcklig tandsten. Japp, så går det när man inte vill borsta sina tänder ordentligt.
Under tiden passade jag och min dotter på att ta en sväng till Emporia för att shoppa och fika lite, innan det åter var dags att hämta hem den lilla drogade hunden igen.
Hemma väntade mina egna dunbollar och jag funderade på om det inte var dags att bruka allvar med deras munhygien också. Sagt och gjort. En babytandborste kom fram och med kaviar som tandkräm gjorde jag lite tappra försök att fräscha till deras gaddar. Det gick väl sådär måste jag erkänna. Det är då märkligt hur små tvåkiloshundar kan knipa igen gapet om de verkligen bestämmer sig för det.
Dagens citat:
När vi blir gamla smyger
sig skönheten in på djupet.
Och det är ju faktiskt bättre att ha lite dålig andedräkt, än ingen andedräkt alls.
Ha en härlig dag och kramar från mig.
Annika
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen