Hagtornsbuskarna står snart i full blom.

Kära Blogg
Det var en ”extra-ont-dag” för mig. Ofta är det så efter ett par bättre dagar. Min kropp värker alltid, men ibland är det liksom värre än värst. En sådan dag var det den här torsdagen. Jag och hundarna tog en mindre runda och jag orkade bara knäppa några suddiga bilder med min minikamera. Man ska vara snäll mot sig själv när man är ur form. Jag la i alla fall märke till att de taggiga hagtornsbuskarna nu börjat slå ut med sina underbart vackra små vita blommor.
 
 
 

 
 Dagens vackra ord:
 
Vad är skilllnaden mellan
Jag tycker om dig
Jag älskar dig
 
Underbar förklaring av Buddha …
 
När du tycker om en blomma
bara plockar du den, men
när du älskar en blomma
vattnar du den dagligen.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top