Frukostbuffé på Rörums Gårdshotell.

Hej hej

Förra helgen när jag precis hade gått på semester, så var vi i Rörum och åt en smarrig hotellfrukost.

I Rörum finns detta lilla charmiga gårdshotellet, som drivs av Eva och Åke. Tillsammans med de goaste vännerna och en nyanländ ”kanadensare”  (läs Andréa) njöt vi för fullt av allt gott som fanns på buffén.

Efter den ljuvliga frukosten så blev jag nästan inte hungrig igen på ett helt dygn. Så nog stämmer det att frukosten är dagens viktigaste mål.

Resten av dagen gick jag mest runt i matkoma med magen som en spärrballong. Det enda jag orkade göra var att plocka in blommor och sätta i buketter. Det var ett lagom arbete att sparka igång semestern med. Andréa var både mätt och jetlaggad så hon svimmade av några timmar och sov sin djupaste skönhetssömn.

Dagens citat:

Ibland skulle jag vilja vara en ko. Tänk att bara ligga och tugga på något man tycker om, utan BH dessutom.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

8 reaktioner på ”Frukostbuffé på Rörums Gårdshotell.”

  1. Vilket härligt ställe! Kul att få tips genom dig! Skriv gärna om mer pärlor på Österlen 😍😍 Måste vara underbart att ha dottern hemma också🙏
    Kram!

  2. Det skulle man kanske prova någon gång!
    Citatet var passande, jag var på bh-jakt igår. Verkligen inte roligt …

  3. Åh så fint där är, mysiga ställen i vår byggd onekligen, gäller att se sig om och stanna på sin hemmaplan det blir jättebra. Åh ja snart så ska din fina dotter tillbaka, men det är ett liv också ,som hon kommer spara i sitt hjärta framöver.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen