Stilla dig och se det vackra i nuet.

Hejsan.

Det är så otroligt vackert i naturen nu.

I bokskogen är det också som allra ljusast just nu. Visst, även jag längtar tills den där skira grönskan ska slå ut och liksom ta andan av mig med sin intensivt gröna färg. En nyutslagen bokskog som ju är något av det finaste som finns.

Men så tänker jag att jag måste stilla min längtan och njuta här och nu. Tiden springer så fort och vips står skogen fullt utslagen. Sedan blir det väldigt mörkt här och ljuset har ingen möjlighet att sila fram som det gör nu tidigt på våren.

Hur solen än kämpade på den där vackra morgonen, så låg det ett vackert täcke rimfrost på bryggan.

Morgonbadet var för länge sedan avklarat så det var bara för mig att njuta av den blåa himmelen och den soliga morgonen.

Lite smått fnissade jag åt ett träd som gett mig en så dråplig association den här kalla aprilmorgonen….

Dagens citat:

Anklaga aldrig clownen för att denne uppför sig som en clown. Fråga dig själv istället varför du fortsätter att gå på cirkusen.

Jag tycker om personer som bjuder på sig själv, så jag kan gärna gå på cirkus och skratta åt clowner. Fast jag gillar inte föreställningar med vilda djur!

Ha en fin dag och kram

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen