Förstagångsföräldrar i holken.

Kära Blogg
 
Min rygg har nu trilskats mer och mer igen. I höstas var jag på en röntgen och då fick jag reda på att det var två diskbråck som bråkade. Envis som jag är, kämpade jag på med alla möjliga övningar som min sjukgymnast överhuvudtaget kunde komma på. Fast till slut när det bara blev sämre hela tiden, så blev jag så himla trött på det. Pang Bom!!, så slutade jag med nästan alla övningar, och tänk, då blev det bättre.
Men nu, nu är det tillbaka!
Jag har hittat lite övningar på internet, så nu tänker jag vara min egen sjukgymnast ett tag framöver och se hur det går.
Jag tänker fortsätta mina springrundor för dom är heliga och är som min livlina liksom. Så har jag tänkt att jag ska börja med yoga. Yoga på mitt vis.
Så idag blev det som vanligt 6 kilometer runt sjön med Johnny stretandes vid min sida. Ja, det är märkligt, men springa går faktiskt bra.
Sedan var det dags för mina yoga övningar. Nu har jag nästan aldrig gjort yoga förut, men med lite bilder och engelsk text tänkte jag att det kunde väl inte vara så himla svårt.
När jag låg där i mina olika ställningar insåg jag att det är en himla tur att vi bor så pass insynsskyddat som vi gör. Ja, tänk er själv … yogaställningar vid namn som ”vild unges position” eller ”position grodan”….
 
Idag har jag haft lite extra koll på blåmesparet som uppförde sig så märkligt igår. Jag tror att jag vet hur det ligger till nu. Det är helt enkelt ett väldigt ungt och osäkert par, som är på väg att bli förstagångsföräldrar.
Vi har även ett rödstjärtpar som bor på ovanvåning på fågelbordet. Fast de är mycket mer världsvana, det kan man se tydligt.
 
Det har varit lite kyligt idag  och inte så många småkryp ute. I fjor vimlade det av nyckelpigor vid denna tiden, men i år har det bara synts några stycken ännu. Japp, det ena året är inte det andra likt.
 
 
Idag har jag ägnat min mesta tid åt jobbet. Nu kan man kanske tro att jag har det trist och enformigt här på mitt kontor. Men faktiskt är det alltid något som piggar upp, och man måste hela tiden vara skärpt och kolla så att allt blir rätt och riktigt.
Idag tex. när jag skulle fakturera ett jobb som var färdigt, så hade Hantverkar´n skrivet en kladdlapp med information som jag skulle komma ihåg att ta betalt för. Man blir ju allt lite häpen när det står att bilkostnaden uppgår till en hel miljon kronor. Jag tror egentligen bara att han skulle kolla så jag inte sitter och slöar till, för annars vet jag inte hur man kan räkna så tokigt.
Till kvällsmat fick det bli vanlig vardagsmat. Stekt fläsk med löksås. Det är faktiskt ganska underskattat.
 
Nu ska jag googla lite mer på ”vild unges position” och se hur den egentligen ska se ut.
Så med en bild från i morse säger jag Hej Då Bloggen.
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top