Farsdag och barnarbete.

Hej hej

I helgen har det varit farsdag, en dag då jag tänkt lite extra mycket på min egen pappa Kurt. Jag minns hur mycket han tyckte om att fira den här dagen på ”gamla dar”. Såklart förstår jag att det var för att skingra ensamheten och få träffa oss alla, sina nära och kära. Kurt, du fattas mig så rysligt ♥

Mina egna döttrar är så duktiga och kommer alltid ihåg att fira ”sina pappor” vid den här tiden på året. Det här med presenter är då egentligen inte det viktiga, utan det är omtanken och att vi ses. Även om de alltid kommer med någon liten rolig sak förstås.

En bra farsdagspresent var också att hela gänget hjälptes åt med höstarbete i vår trädgård.

Varvat med bus och lek tog vi hand om en stor del av alla tjocka eklöv som den senaste veckan lagt sig som en matta över hela trädgården.

Att sedan pausa med lite fika utomhus smakade jättegott. Extra spännande tyckte pojkarna att det var när vi bland alla löven hittade en stendöd mus.

 

Sedan var det full rulle med lövräfsning igen, och till och med lille Nico hade fått kläm på vad jobbet gick ut på.

Dagens citat:

Om dina planer avser ett år framåt, plantera ris.

Om dina planer avser tio år framåt, plantera träd.

Om dina planer avser hundra år framåt, utbilda barn.

Dessa underbara barn – vårt hopp och vår framtid.

Ha det fint.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Farsdag och barnarbete.”

  1. Håller så med dig saknaden efter far och svärfar, tände ljus vid frukosten för de båda. Presenter är inte så viktiga utan goda tankar är det bästa. Söta de små är och de växer så det knakar. Har också en del löv och räfsa speciellt på stenplattorna är lite rädd att falla som min mor sa om sig själv, jag är trulltig på benen. Citat så bra alltså.
    Ha en fin onsdag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen