Insuper höstens dramatik med alla sinnen.

Hejsan.

Den senaste veckan har bjudit på underbart höstväder.

Visst är det väl så att solen mest lekt kurragömma med oss. Och stundom har molnen inte riktigt kunnat hålla tätt, men temperaturen har varit så mild och behaglig och vinden har för det mesta hållit andan.

Jag har verkligen njutit av den här hösten med alla mina sinnen.

Att vandra i skogen med den tunga doften av förmultnande löv i näsborrarna är kanske det bästa jag vet. Att se de gyllene löven sakta, sakta singla ner och lägga sig tillrätta som en vacker marktäckande matta.

Vackra svampar som ser ut som illustrationer ur en trollsaga får min fantasi att flöda. Ja, jag kan nästan se små väsen sitta där under och skula för regnet. Hösten, nog är den lika vacker som den nymorgnad våren!?

Dagens citat:

Om det känns som om du håller på att förlora allting, kom då ihåg att träden förlorar alla sina blad varje år och ändå står de starka där och bara väntar på att bättre dagar ska komma.

Avvaktande – det är undersakttat.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Insuper höstens dramatik med alla sinnen.”

  1. Helt magiskt naturen bjuder på det bästa uppdukade smörgåsbordet i olika varianter av färger och mönster. Har också tänkt på hur många olika roliga svampar det finns och hur de växer på träd och marken. Väldigt tänkvärt citat.
    Ha en fin start på en ny vecka och tack för svaret om snön kanske denna veckan då, vi får se.
    Kram/MH

  2. Jag tycker det mest regnat denna höst, men helgen har varit fin. Idag är det bara 4 grader och grått. Jag ska bada, men väntar läkarsamtal. Hon skulle ringt för en halvtimme sen…. Får ju vänta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen