En tur i Mandelmanns hage.

Hejsan.

Jag och Stefan har fortsatt med vardagsmotionen (som jag tycker att Stefan behöver…), och den här gången for vi till vackra Forsemölla för att vandra lite.

Dammen innan lilla huset vid vattenfallet hade fyllts på med rejält mycket vatten, och när det forsade ut i ån mot vattenfallet  så var ljudet högt och öronbedövande. Underbart, tänkte jag, och mindes sist jag var här och dammen varit helt torrlagd.

Efter att ha inspekterat det fina vattenfallet från alla tänkbara håll, så vandrade vi vidare ut över Rörums backar.

Eftersom Stefan nu även fått ont i ena höften, så vågade jag inte locka med honom på en alltför lång och ansträngande runda. Vi vände tillbaka mot vattenfallet efter ett tag igen.

Nästan alla dagar i veckan så har vi haft grått och disigt väder. Förutom en tidig morgon, när vi var på ett ärende i Tomelilla. Då blev det en sagolik soluppgång, och jag retade mig en smula över att bara kunna njuta av allt det vackra genom en bilruta. Fast bättre det, än inte alls.

För någon dag sedan såg jag att mina vänner delade foto (på instagram) på sig själv då de var 21 år. Jag blev såklart sugen på att titta efter hur jag själv egentligen såg ut när jag var 21 …. Oj, ja det kändes som igår, men ändå inte… Ljuva 80-tal!

Dagens citat:

När man är 20, är man orolig för vad andra ska tycka.

När man är 40, slutar man bry sig om vad andra tycker.

När man är 60, inser man att det inte var någon som brydde sig från första början.

Jag har alltid älskat den ålder jag befinner mig i. Det gäller att suga ut så mycket härligt av alla åldrar man kan.

Ha det fint

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”En tur i Mandelmanns hage.”

  1. Österlen är så vackert, ångrar aldrig för en sekund av vi flyttade hit den där dagen 1988. Älskar höra en porlande bäck eller vågorna som slår mot vattenbrynet. Ja du åldern tar ut sin rätt heter det inte så, när jag ser mig i spegeln så tänker jag var det så här snabbt åren skulle gå, från den där lilla flickan på gungan i mitt barndomshem. Amanda är så lik dig, fint foto på den unga tjejen men minst lika fina på dig idag, du är ju ung.
    Ha en fin söndag. Kram/MH

  2. Så lik dig du är! Du skulle visat Stefan 20 också, då hade jag nog känt igen honom.
    Forsamölla har jag varit vid, men aldrig gått i Rörums backar. Är där någon led eller det är bara att gå? Tänkte på i sommar ska vi ha någon vandring med Yngstas svärföräldrar igen.
    Ha en bra söndag!

    1. Där är inte direkt någon led utan man bara vandrar runt ja. Men där är fint och ensamma trädet är väl värt ett besök. Stefan har tyvärr inga foto direkt från sin ungdom, det är tråkigt…. men hittar jag något ska jag visa dig. En stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen