Jag heter Annika jag, tralala …

Kära Blogg
Den här dagen var det min namnsdag. En hel dag som hette Annika. Några nära vänner kom ihåg mig och gratulerade mig, och jag blev så klart glad för det. Guldsmeden där jag lämnat in ett smycke, sms:ade den här dagen att det var klart. Han passade även på att skriva ”grattis på namnsdagen”. Världens härligaste guldsmed Lancing. Många tack!
Jag hade en tid för besiktning av min gamla Volvo. Grannens käre påg hade bytt ut det mest trasiga och akuta på bilen, men han sa att det kom att bli en hel del två:or på bilskrället … ja så jag skulle vara beredd på det…
Men först hann vi ut en runda i skogen, jag och hundarna.
 
Så var det dags för bilbesiktning.
Killen som fick hand om min bil, blev liksom eld och lågor när han förstod att jag var militär. Det går inte att undvika att se, eftersom hela Volvon ser ut som ett militärt mobbförådd. Han gick igång med liv och lust. Han granskade min kamouflerade hjälm, inspekterade min stridsväst, hummade, frågade …  och vips så var besiktningen över.
Blanka papper! Med en viskning sa han, ”du smörj upp handbromsen lite, den tar nästan inte alls”.
Japp. Så var det klart!
 
 
När jag och hundarna varit ute på vår runda ger jag alltid dem vars ett ben. Lilla Molly är värsta retstickan. I en hel timme ligger hon med sitt sparade ben intill Johnny och vill liksom verkligen reta honom. Det slutar alltid med att hon till sist somnar och såklart tar Johnny hennes ben då … för han, han sover nästan aldrig på riktigt.
 
 

 
Den här dagen tog vi beslutet om hur vårt kommande kök kommer att se ut. Vilket fabrikat, vilken planlösning. Ja allt har vi valt, till och med knopparna på luckorna.

Spännande.
 
(Bild lånad av Smedstorps snickerier)
 
 

 Stefans doktor har gett honom många direktiv. Nya mediciner, men också ordinerat lite mer vardagsmotion och såklart äta lite mindre.

Jag hjälper gärna till och peppar. Den här kvällen blev det därför en kvällspromenad med hela mitt älskade gäng.
 
Dagens tänkvärda ord:
Tala en vän tillrätta i hemlighet men beröm honom inför andra.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen