En skimrande morgon.

Hej hej

Den här morgonen var lika vacker som vanligt. Temperaturen låg på någon minusgrad och jag fick verkligen hålla tungan rätt i munnen när jag skuttade ut på den snorhala bryggan.

Av någon anledning hade vattenståndet i sjön och vattendragen runt om ökat rejält det senaste dygnet, så vår vanliga runda gick inte att komma fram på eftersom där var en väldig översvämning över en av de långa spångarna.

Istället fick vi ta en sväng ut på Åsstigen. Som bekant finns det inget ont som inte har något gott med sig, för oboy så vackert där var just den här morgonen.

Solen som nyss stiget upp över trädtopparna, strålade härligt och gjorde allt för att värma våra kalla nästippar och rosiga kinder.

Det var så vackert med den varma solen, den vita rimfrosten i gräset och den tunna isskorpan som bildats över natten. Ingen morgon under täcket går upp med upplevelsen av detta! Har jag sagt att jag är tacksam!?

Dagens citat:

Den som vill ha lite ordning och reda kan behöva ta ett steg tillbaka. Det mesta ser ut som kaos på nära håll.

Då har det kanske sina fördelar i att vara så pass närsynt som jag är… jag behöver inte ta ett så långt steg tillbaka för att världen ska bli suddig…

Ha en fin dag, kram Annika

Dela gärna

5 reaktioner på ”En skimrande morgon.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen