En överväldigad femfemma.

Hejsan.

Oj oj, vilken dag jag fick igår!

Att fira min femtiofemte födelsedag var egentligen inget jag hade funderat så mycket på. En vanlig onsdag i coronatider, och inget som jag lagt någon större vikt vid.

Men jisses så uppvaktad jag blev. Av min käre make, mina döttrar, släktingar och vänner. Till och med pappa Kurt kom ihåg min dag och ringde mig, trots att hans minne just nu sätts på hårda prov.

Jag hade kunnat tacka var och en personligen, men jag väljer att sända mitt stora innerliga tack här. På så vis blir ingen nämnd och ingen glömd. Men ett alldeles extra stort tack vill jag skicka till mina underbara töser. Mina döttrar. Tusen, tusen tack mina flickor för den uppskattade presenten, en ryggsäck för kommande vandringar. Jag tackar för telefonsamtal från världens alla hörn, för blommor och omtänksamhet. TACK!

Dagens citat:

Det är viktigt att vara populär. Annars tycker folk kanske inte om en.

Det viktigaste är nog att man alltid är sig själv, att man är sann och äkta. Och igår så kände jag mig väldigt omtyckt och populär. Ett innerligt och varmt tack för det.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen