Till mamma från Amanda.

Bloggen är kapad…

I veckan råkade jag höra dig i ett telefonsamtal. Det handlade om ett möte som skulle planeras in och jag hörde personen på andra sidan luren föreslå dagens datum, varpå du svarade impulsivt ”3 juni? jo det funkar bra. Det är bara min födelsedag. Neej det gör ingenting. Det är ingen speciell dag. Vi tar det då”…

Det är visst en speciell dag idag. Det är din födelsedag och den ska bara inte passera förbi som om det vore en vanlig dag.

Det är dessutom onsdag, och det kan man ju säga är lite din och min dag. När jag var liten tog du ledigt på onsdagarna för att kunna umgås med mig en period när jag behövde dig lite mer.
Jag älskade när du kom och hämtade mig efter skolan med din coola bil. Du satt alltid långt bak med bilstolen så att du precis kunde nå gaspedalen med tårna. Det var så riktiga racerförare körde sa du. Du har alltid varit så cool mamma. Och jag har alltid varit så stolt över dig.

Jag har inte så många drömmar eller mål i mitt liv. Jag tänker att det blir som det blir. Men ett mål har jag, och det är att jag ska bli en sån trygg och kärleksfull mamma som du.

Du har ett hjärta av guld och sätter alltid alla andra före dig själv. Idag ska DU bombas med kärlek.

Så snälla alla ni som följer min fina mamma, skicka en grattis-hälsning till henne för det är hon värd!

Dela gärna

10 reaktioner på ”Till mamma från Amanda.”

  1. GRATTIS till dig du fina! Hoppas du får en fantastisk dag. Läser alltid din blogg, men kommenterar sällan….
    Kram Tummelisa

  2. Vilket fint inlägg från en dotter till en älskad mamma. Ett stort grattis till dig idag Annika! Det är ingen vanlig dag… det är din dag!!! Kram //Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen