En liten stund vid havet.

Hej hej

Den här veckan har vädret slagit till och nästan blivit sommarlikt här hos oss. För att få chans att njuta lite extra av sol och värme, så träffades jag och Stefan vid havet efter jobbet.

Vi träffades vid Haväng. Stefan hade packat med sig en kanna kaffe och ett par nygjorda baguetter med kyckling och pesto.

Vi vandrade bort till det där vackra trädet som står alldeles intill gränsen till skjutfältet. Det där trädet som bildar en så vacker siluett där det står lite krokigt på en kulle.

Småhundarna satt med bedjande ögon och tungorna utsträckte och blängde allihopa på Stefan. Man kan ju ganska lätt förstå vem av oss det är som lärt dem alla tre att tigga.

Efter en intensiv arbetsdag så var det så skönt och välbehövligt att få en stunds avkoppling i naturen. Vackraste Haväng, en plats man alltid kan njuta av.

Dagens citat:

Det förflutna är din läxa. Nutiden är din gåva. Framtiden är din motivation.

Bäst och mest värdefull är alltid stunden i detta nu.

Kram kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”En liten stund vid havet.”

  1. Det är alldeles fantastisk kan det bli bättre? Att njuta av en macka och en kopp kaffe eller te på det fagra Österlen vad mer ska vi begära egentligen. Väldigt bra att känna att detta är jag nöjd med för de som inte kan njuta blir rastlösheten en plåga. Trädet där är magiskt tänk om det kunde tala vad mycket det hade kunnat berätta. Ha en fin fredag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen