En kort och våt tur till havet.

Hejsan.

Första dagen då Andréa var hemma så ville vi passa på att ta en sväng ner till havet. Vi packade in hundarna i bilen och gav oss iväg mot nationalparken.

När vi for hemifrån så var vädret helt ok, och faktiskt ganska soligt. Inte hade vi någon tanke på varken paraply eller regnkläder.

 

Men på bara den lilla korta biten ner till Stenshuvud, så hann det ändra sig rejält. Det mörknade på himlen och sakta började det stänka så smått. Regnet tilltog mer och mer och mer …

På bara någon minut så var vi alla totalt genomblöta. Vi gick en bit på stranden innan vi vek upp mot skogen igen. Vi hade tänkt att skula under träden, men vi kunde inte bli mycket blötare än vad vi var.

Någon hade lyckats bära med sig en klädd stol ner på stranden. Den stod där och såg mest bara våt och eländig ut.

Ja, det blev inte alls någon längre vandring för oss den här gången, men lite svenska havsluft hann hon få min Kanadadotter.

Dagens citat:

På ett sätt kan du inte göra något åt den lott du fick i livet. På ett annat sätt finns det inget som säger att den lotten har sista ordet.

Ha en skön söndag. Och det spelar ingen roll alls vad ni röstar idag, bara ni gör det – röstar!

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”En kort och våt tur till havet.”

  1. Vädret är som vi sagt inte att lita på. Idag tycker jag det är svalt. Gäller ta tillvara på solstunderna för tiden den rusar. Absolut ska vi gå till vallokalen, inte helt lätt det där kan jag ju säga. Mitt motto i livet är frihet, den vill jag ha men hur mycket har vi? Man kan diskutera detta i evigheter en del tycker si andra så. Vet att det händer så mycket och övervakningen hjälper eller kanske inte, men vart du dig vänder vet de var du finns. Varför var det inte det när jag växte upp, en bra fråga varför har världen blivit så här, ondskan är en förföljelse. Folk är inte alls så värst vänliga längre utan man får se upp alltså. Börjar ogilla folkmassor, det är inte bra alltså. Stämmer borta bra men hemma tryggast. Ha en fin söndag. Kram/MH

    1. Jag känner exakt som du!! Tiderna har verkligen förändrats, själv kan jag leva och stå ut – men är orolig för barn och barnbarn. Världen har blivit så mycket kallare och hårdare. Kram på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen