En ilsken geting i brallan.

 
 

Kära Blogg

Jag var så lycklig! När jag tog min morgonsimtur den här dagen, skuttade en tjattrande ekorre runt, runt i vår hasselbuske. Åhhh, vad glad jag blev över att äntligen få se en liten korre här i min trädgård. För ganska många år sedan hade jag hela sju stycken som samtidigt kom och åt vid fågelbordet. Jag bara älskar dess små söta djur. För se, ekorrar, det är mitt liv de.
 
(Fotot här ovan har jag tagit av en av de ekorrar vi haft här, år 2013)
Det var en sagolik dag och jag kände att jag höll på att bli riktigt bortskämd med den underbara solen. Vår vandring gick runt sjön den här tidiga morgonen.
 
En stor ståtlig fjällskivling (tror jag att det kan ha varit) hade poppat upp där i skogen och stod där så stolt på sin fot. Allt som jag vill fotografera vill Molly också inspektera, så just den här gången blev det inga vackra bilder på den pampiga svampen.
 
Den här dagen var det bestämt sedan länge att jag och Emmy skulle ha en mamma/barnshoppingdag i Malmö. Vi tog tåget in till stan och strosade runt på Emporia hela eftermiddagen. Vi hade en härlig mysdag som jag längtat så efter. Men min rygg tycks hata allt vad shopping och strosande heter. Det blev en smärtsam natt och dagens lärdom blev att jag inte är redo för sådana här äventyr än på länge.
Men tack min kära Emmy, det var värt all smärta att få vara med dig. Men som ni ser på bilderna, jag ler och skrattar, det är för att jag är en krigare.
 
 
 
En annan dråplig sak som hände när jag skulle duscha och byta om innan vår avfärd, var den där ilskna getingen som smugit in i mina nytvättade tajta jeans… Ja, den lämnade sin gadd och halva bakdelen i mitt bastanta lår.  Så var jag förärad med årets getingstick.
 
 

När jag trött och sliten for hemåt mot Gyllebo, sken hela världen upp i ett trollskt ljus och himlens färger var onaturligt blå. Det var alldeled alldeles magiskt.
 
 
Dagens kloka ord:
”Varje morgon har du två val. Antingen ligga kvar i sängen och drömma eller kliva upp och förverkliga dina drömmar.”
 
Kram och Hejdå Bloggen.
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen