Den svårflörtade solen och egentid med min tös

Hej hej

Vädret har alltsedan jul varit ganska svårflörtat tycker jag. Helst önskar jag mig relativt vindstilla väder. Nederbörden stör mig inte så mycket, men en strimma sol ibland gör mig allt lite gladare.

I mellandagarna när jag var ute på en lite skogstur med mina tre små hundar, så skingrades molnen allt mer, och jag blickade hoppfullt upp emot skyn.

Jajamensan där tittade den gula ”bollen” fram. Den svårflörtade solen hade nog bestämt sig för att pigga upp oss här på jorden en liten smula, för himlen blev allt blåare och solljuset flödade för en stund.

Men säg den glädje som vara, haha…. Snart mulnade det på igen, men det var ändå så härligt att vara ute.

I fredags innan nyårsafton så var jag och min dotter Amanda ute på vift. Man kan säga att vi hade lite egentid, utan män och utan barn. Vi valde att gå ut och äta i Ystad. Restaurang ”Le Petit Bistrot”  införlivade alla våra önskningar vad det gäller god mat. Sååååå himla smaskigt det var måste jag säga. Till förrätt valde vi pilgrimsmusslor. Sedan tog Amanda ankbröst och jag valde torskrygg (även om jag tror att de missade att lägga pepparrot på min torskrygg, vilket jag inte la märke till förrän långt efteråt.) Till efterrätt mumsade vi i oss en créme brülée. Bästa egentiden på länge!!

Dagens citat:

Det finns två dagar på året då man inte kan åstadkomma något. Den ena dagen är igår och den andra dagen är i morgon. Så IDAG är rätt dag att älska, tro, och göra mest av allt, LEVA.

Ha en fantastisk dag.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Den svårflörtade solen och egentid med min tös”

  1. Ja jag vill gärna se solen genom mitt fönster för det är ju inomhus jag tillbringar min tid. Den där flunsan är otrevlig verkligen. Trevligt du och Amanda hade det man behöver de där stunderna för avkoppling i den grå vardagen. Hälsa och Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen