Dagar att mest chilla.

Hejsan.

Det är något avslappnat med tiden som är nu.

Det är dagar då man har mer utrymma att vila och koppla av. ”Chilla”, som ungdomarna utrycker det.

Förmodligen är det alla restriktioner som råder det här året som gör sitt till. Åtminstone känner jag att det är litet lugnare och mindre kravfyllt den här julen. Jag tillåter mig att vara ganska mycket latare i år. Jag sänker ribban rejält och bestämmer mig för att jag måste inte hinna så himla mycket.

Istället kan man lyssna inåt, och göra saker för sin egen skull.

Att chilla med lille Scott framför braskaminen, det är ju alltid mysigt.

Idag ska jag tassa upp och se om det är något vackert Luciatåg på TV:n minsann. Sedan kommer jag nog bara fortsätta att chilla…

Dagens citat:

Jag kan tyvärr inte närvara idag pga vill inte.

Ha en fin Luciadag.

Kram Annika

(foto av mig från Lucia 1969)

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Dagar att mest chilla.”

  1. Härliga bilder. Jag önskar att alla jular kunde vara mindre kravfulla. Slippa springa runt och stressa upp sig för att det ska bli jul. En bra sak med corona ändå. Chilla det ska jag också göra. Kraaam Pia

  2. Ing-Mari Dahl Persson

    Gillar ju dina bilder runt sjön, man vet var varenda bord o bänk finns.
    Kan aldrig bestämma mig vilken årstid jag gillar bäst med Gyllebosjön men kommer nog fram till hösten.
    Beträffande de du skriver om att man tar det lugnare än vanligt, stämmer så exakt o tror inte att livet tar vid exakt var det var innan, när pandemin tar slut, God Jul o tack för din fina blogg. Ing-Mari Dahl Persson

  3. Det här årets julfirande kanske får många att reflektera på vad som är viktigt! Glad lucia till dig! Kan ju inte lägga in bild i kommentar, finns på min insta😇

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen