Byggprojekt – del 1 – har börjat.

Kära Blogg
Så var det dags att dra igång med den första lilla biten av vårt stora byggprojekt här i Gyllebo.
Men först gjorde vi oss redo för en tur i skogen … för hundarna lurar man inte på det.
 
 
Jag har lärt mig att om man börjar drömma och planera om att bygga om något här hemma, då dröjer det inte länge förrän Stefan har satt igång med projektet. Det är därför viktigt att allt verkligen är noggrant planerat innan.
Varje kväll den senaste veckan har han nu undrat när jag tycker att vi ska sätta igång…. Det räcker med att jag lite ofrivilligt råkar göra något som han kan uppfatta som en huvudnickning, så vips far han på med släggan och börjar riva väggar och tak. Sådan är han den gode Stefan, det är det som gör honom så spännande.
Vi har iallafall en plan. Och den första lilla etappen är igång nu.
Det som ska ske i etapp nummer 1 av 8, är att väggen mellan de två små flickrummen ska rivas och det ska byggas ett mindre rum och ett lite större rum istället. I det mindre rummet ska klädkammaren sedan flytta in och i det större ska det bli ett gästrum tillsvidare.
 
 
På kvällen var vi i Tomelilla för att fira lite födelsedagar. Söta Frida och Monne var det som fyllt år. Världens ljuvligaste currygryta blev vi bjudna på och kvällen sprang alltför fort.
Tyvärr hamnade Monica inte på bild den här kvällen, men det är nog för att hon är en racingmamma och sådana är inte lätta att hinna fånga på bild…
Tack familjen Eriksson för en mysig kväll.
 
Dagens kloka ord:
Intellektet säger:
Så snart allting har fallit på plats uppnår du frid.
Hjärtat säger:
Uppnå inre frid och allt annat faller på plats.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top