Ett tunnt lager av byggdamm har lagt sig i hela huset.

Kära Blogg
Det var en vacker söndagsmorgon. Jag gick min runda och trots det underbart härliga vädret var det inte mer än jag och hundarna ute.
 
Projektet ”rivning” satte igång på allvar den här dagen och vips så fick precis allting i huset en grå dammig yta.
 
Jag bakade lite söndagskakor och hoppades på att en ”DANSK SKIDERØVSUNGE” skulle komma på besök, eftersom ryktet säger att Andréa är i hemma i Skåneland …. men hon lyste med sin frånvaro. Ja, Andréa hade förmodligen så mycket roligare saker för sig och det är jag glad för. Såklart ses vi en annan gång.
 
Dagens citat:
Om du aldrig strävar efter det du vill ha, får du det aldrig.
Om du aldrig frågar, är svaret alltid nej.
Om du aldrig tar ett steg framåt, förblir du stående på samma ställe.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen