Brud i guldförpackning.

Kära Blogg
Vi har varit på Öja krog för att fira en glimmande 50 årig böna, iklädd ett skimrande guldfodral och med ett strålande leende precis hela kvällen.
En fest som innehöll exakt allt som en bra fest ska göra!
 
Men innan jag bombar mitt inlägg med partybilder, vill jag nämna den märkliga vargen, som fortsatte överraska oss Österlenbor. På lördagmorgonen möttes människor av honom mitt inne i Simrishamn på bla. Mossgatan och i en rondell. Sedan fortsatte vargen sin vandring på landsvägen mellan Simrishamn och Kivik, där Stefan och många andra fick möjlighet att se honom. På facebook blev det ramaskri, och den skapade en väldig folkstorm den här lördagen.
(Stefans bild av vargen)
 
Sedan var det som sagt, dags för party. Jag skulle kunna skriva en hel novell om den här fantastiska kvällen, men jag tycker att bilderna får tala istället.
Tack Monica, tack Arne och tack hela familjen Eriksson ♥
 
TACK Monne, och all lycka i livet framöver♥
 
Kram från mig och Stefan.
 
Dagens citat:
 
Det är livet självt som är den verkliga festen.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen