Början och slutet på en arbetsdag.

Hejsan.

Bästa sättet för mig att börja min dag, är tidigt på morgonen ute i naturen.

Att låta kropp och själ få vakna till liv med en springrunda i naturen, det är det bästa som finns.

Särskilt vid den här tiden på året när våren ligger på lur.

Efter en snabb dusch, känns det inte särskilt motigt att ta tag i dagens arbetsskörd på kontoret. Med en känsla av att hjärnan är klarare och mer syrerik känns det som om ”kontorsannika” blir betydligt mer effektiv. När allt är klart för dagen kan jag hinna avsluta med en kort promenad vid havet.

Att låta bekymmer och oro blåsa bort med vinden blir ett perfekt avslut. För att sedan ladda för en ny dag med nya problem och lösningar.

Det här är bästa sättet för mig att ta mig ann en helt vanlig arbetsdag. Att ge mig tiden att både starta upp och bromsa in min vardag.

Dagens citat:

Ibland behöver jag påminna mig själv om att jag inte behöver göra som alla andra.

Hoppas just du också känner efter och jobbar för att hitta ditt bästa sätt att må gott i vardagen. Tänk på att rörelse och natur är säkra kort att sats på för ett bättre välbefinnande.

Kram Annika

Dela gärna
  • 47
  •  
  •  
  •  
  •  

2 reaktioner på ”Början och slutet på en arbetsdag.”

  1. Jag har tänkt på en sak. Där det är vackert är det lättare att ta promenader tycker jag. Efter att skogarna här runt omkring blivit hyggen så är det inte alls lika frestande att ge sig ut. Man vill ju gärna se något som ger energi. Jag får helt enkelt ta bilen och gå någon annan stans. Ha Ha! Fina bilder från er omgivning. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *