En tvekande tid.

Hej hej

Jag tycker att det känns som om världen är i en tvekande tid just nu. En lite vemodig och vankelmodig tid. En smula osäker, men med ett spirande hopp.

En tid då vi inte riktigt vet hur allt ska bli.

Fast jag njuter fullt ut av varje dag, av varje stund. Alltid, så gott jag bara kan. Jag vet att ingenting är beständigt. Ingen lycka eller olycka varar för evigt. Efter en grå dag blir det alltid solsken och vackert väder till slut.

Det gråa och disiga vädret som vi hade i början av veckan, det var faktiskt riktigt vackert och skönt trots allt. Behagligt vilsamt. På bryggan tände jag upp lite levande ljus och en marschall som fick lysa upp min morgonstund.

Mitt sinne var glatt och lyckligt. Efter ett långt telefonsamtal med min dotter i USA, så var det som om jag befann mig i en lysande bubbla mitt i allt det gråa. Valet där borta i Amerika var klart och vi var nog många som var lättade över resultatet.

Hemma i köket lyste min sista amaryllis upp min dag, och lilla hunden Lykke gjorde mig sällskap i soffhörnan på eftermiddagen.

Dagens citat:

There is always light – if only we´re brave enough to see it – if only we´re brave enough to be it. // Amanda Gorman

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

3 reaktioner på ”En tvekande tid.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen