Art-walk och överraskningen.

Hejsan.

Förra lördagen startade vi med en härlig vandring i Tjörnedala strövområde tillsammans med våra goda vänner.

Från Vik och Prästens badkar, vandrade vi söderut och förundrades över alla konstverk som man just nu kan njuta av på årets ”Art walk”.

Temat för årets konstutställning är ”människans förhållande till naturen”.  Jag som inte alls är någon konstkännare, tyckte nog ända att Evas löv i keramik var det som föll mig bäst i smaken.

Fast den bästa konstnären tycker jag alltid att Moder Natur själv är.

Vad Tjörnedalakossorna tycker om sin konstutställning, det kan man bara gissa. Fast lyckligare kor än de här, ja det får man nog leta efter.

Lyckliga var även vi, när vi avslutade vår vandring med kaffe och en god räkbaguette på klipporna vid Prästens badkar.

Mätta och nöjda vinkade vi sedan hejdå till våra vänner och for hemåt på vars ett håll, där en lugn och stilla lördagskväll väntade… trodde Stefan…

För när man fyllt 65 och uppnått pensionsålder då kan det hända att det blir överraskningskalas. Och det blev det i Gyllebo den kvällen.

Till våra vänner vill jag skicka mitt varma tack. Bästa presenten var förstås skursvamparna från Delwin, de där så Stefan ska kunna hjälpa till att städa lite mera. Unga killar är så kloka nu förtiden tycker jag!

Dagens citat:

Innan du sluter dina ögon ikväll, var nöjd med det du fick gjort, var tacksam för allt du har i livet och var stolt över vem du är.

Ha en riktigt fin dag och kram.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen