Årets kortaste natt.

Hejsan.

Nu har vi passerat den där dagen då allting vänder. Årets längsta dag och kortaste natt.

Jag och världens bästa badkompis, hade bestämt oss för att det såklart måste firas. Äntligen vände det och vi gick mot mörkare och kallare tider – kallbadare som vi ju är.

En timme före soluppgången var vi på plats vid vår kära gamla brygga. Vilket betydde att vi båda steg upp strax före klockan två den natten.

Morgonen var ganska kylig med sina knappt tio grader, så med vantar på händerna skålade vi i champagne. Vi skålade för ett nytt härligt vinter-bad-år som var i antågande. Precis vid soluppgången sjönk temperaturen ytterligare någon grad, och det kändes nästan som vinterbad igen, med den skillnaden att vattnet nu var riktigt varmt.

Vi värmde oss i det varma vattnet, innan vi sedan åt en underbar champagnefrukost och såg solen stiga upp över trädens kronor.

Extra glada och kanske en aning fnittriga också, vandrade vi hemåt genom skogen, lagom tills resten av världen började vakna. Finns det saker som man kan fira med champagne så ska man göra det. Tack finaste vännen min♥ Tack för att du är som jag, eller jag är som du kanske, för att vi båda har samma smått tokiga humor i behåll.

Dagens citat:

Lita på att gårdagens mörker är en förutsättning för morgondagens ljus.

Den eviga karusellen som jag med glädje åker med på – jordens varv – år efter år. Tack!

Ha en fin dag och kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen