Ansiktbehandling på Gildaskolan.

Kära Blogg
Den här dagen var inte som alla andra. Två snopna hundar glodde sorgset på mig när jag tog finjackan på mig, handväskan under armen och bilnyklarna i nypan. De förstod alltför väl att det inte skulle bli någon tur i skogen som vanligt den här dagen. Jag skulle nämligen ta tåget till Malmö för att få en behandling på Gildaskolan. Om nu någon minns min senaste tågresa, så kan jag stolt berätta att jag den här dagen åkte helt lagligt med betald biljett och därför slapp dryga böter. Jag och min älskade dotter Amanda startade dagen med en god frukost på cooffeehouse.
 
Min dotter Amanda läser till hudterapeut på Gildaskolan och nu var det dags för eleverna att börja sin praktiska utbildning. Den här dagen hade jag bokat in mig som Amandas absolut första kund, och jag fick en helt underbar stund med ansiktbehandling, massage, färgning av fransar och plockning av bryn. En liten tankeställare fick jag nog också. Kanske är det dags att ta lite mer hand om min hy nu? Jag ska kanske investera i en rengöringskräm? … huden är ju trots allt kroppens största organ.
 
Vid lunch var det tänkt att jag skulle bjuda min kära dotter på middag, men vi var båda mer sugna på vars en semla, så det fick det bli. Lite shopping hann vi med innan jag tog tåget mot Österlen igen.
 
När jag kom hem var våra fina underbara grannar här med presenter från Thailand. Jag fick den sötaste sommarhatt man kan tänka sig. De sa att den skulle passa när jag strosar runt i trädgården och pysslar med mina älskade blommor.
Tusen, tusen tack Mårten, Sarin och Aom.
 
 
Så blev jag riktigt, riktigt rädd!!! … när jag på instagram såg en bild av min yngsta dotter full med kobajs i ansiktet. En galen ko som försökt sparka henne. Koskit är inte farligt, men en spark från en ko är livsfarligt.
VAR FÖR HELVETE RÄDD OM DIG EMMY!!! , och detta är inget råd, nej det är en order.
 
Kram älskade tös!
 
Dagens kloka ord:
Livet är som att spela fiol inför publik och lära sig instrumentet medan man håller på.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen