11 år – i nöd och lust.

Kära Blogg
Idag har vi 11 års bröllopsdag, och jag roade mig med att rota fram lite bilder från dagen då det begav sig.
Det var i det lilla kapellet vid Knäbäckshusens strand som vi sa ”ja”. Efteråt åt vi en bröllopsmiddag med våra närmaste på Stockeboda.
Lite lustigt är att det var kära, goa Gunilla (Lars-Åkes sambo) som serverade oss den där dagen för 11 år sedan. Ödets vägar äro outgrundliga. 
 
 
Efter middagen den där dagen för 11 år sedan kvarterade vi in oss i en lite friggebo i en fårhage vid Stockeboda gård. Vad som hände sedan är en lustig historia som inte är lämplig att nämna på offentliga medier … eller hur Stefan …
Men en bild som nygifta Fru Olsson tänker jag allt bjuda på. Själv tycker jag att jag kan se en likhet med mamma Ingrid här.
 
Dagen efter vaknade vi av ett gäng fårskallar som stångade och knuffade på vår lilla stuga så den skakade. En härlig frukost var laddad i vår lilla kyl, bullar hängde på dörren, och som kaffefilter fick vi använda hushållspapper. Underbara minne. Tack för dem, älskade Stefan!
 
Idag har min älskade systerson och gudson Jesper klarat sitt körkort. Jag är såååå glad för hans skull.
Du är så bra Jeppe!
 
Lite naturbilder har jag hunnit knäppa idag mellan löneuträkning och fakturering. Småkryp i form av en neongrön minibagge och så har en av mina vilda favoriter börjat blomma, midsommarblomster.
Det händer inte så ofta att jag besöker våra snickare på de våra olika byggen. Just nu är vi och lägger om taket hos en av mina mest saknade kollegor från gamla goda XL-tiden. Goe, härlige Thomas.
Så idag blev det eftermiddagskaffe med Mariabullar och kaffe i hans berså. 
Kvällen avslutade med lite grillning. Lagom tills maten var klar dök kravallungarna upp med en härlig bukett rosa rosor. Tack underbara töser..
Tack för en lovely dag.
Med en bild från morgonturen säger jag Hejdå Bloggen.
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen