Vårbad och en tur på Gårdlösaleden.

Hejsan.

Våren har hejdat sig en smula nu, men precis innan vi åkte till Italien så var det en så vacker soluppgång vid sjön.

När jag tagit mitt bad från bryggan så vandrade jag vidare på stigen och mötte strax därefter ett ensamt rådjur där mitt i skogen.

Några dagar innan min semester, så tog jag och min vän Petra verkligen vara på den vackra vårdagen genom att vandra den 12 km långa Gårdlösaleden.

Det var en riktigt vacker och solig dag, och det kändes att våren låg i startgroparna.

På sina ställen var marken redan full av blåsippor och scillor, och om några veckor kommer den vackra skogen ha fått en vit och grön heltäckningsmatta i form av vita sippor i mängder.

Jag kan verkligen rekommendera en vandring här nu på vårkanten. Jag och Petra avslutade på bästa sätt med lite grillad korv hemma hos oss, som våra söta gubbar fixat till när vi återvände från vår tur.

För övrigt är det full rulle med hundträning hemma hos oss. Lilla Penny har redan hunnit med att gå två gånger på sin valpkurs, och även om hon är både lite rädd och väldigt ivriga, så är hon en duktig liten hund, min lilla ”Pennypenna”.

Dagens citat:

Det du inte kan göra ännu – dröm om det åtminstone. Drömmen är gratis.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Vårbad och en tur på Gårdlösaleden.”

  1. Åh vad kallt det blivit och snö det behövde vi väl dock inte. Du är helt otrolig som badar beundrar dig. Hoppas vi får en vam och solig påsk kommer säkert en del turister som gästar vårt pardis och bra för näringslivet, och alla loppisar som startar upp, nåt som jag gillar.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen