Ullared och min första tatuering.

Kära Blogg
Det har varit lite bloggtorka här, och det beror mest på mitt fullspäckade ”to-do-schema” (alltså min ”att göra lista”)
Jag har såklart skött alla de saker som gör att jag får min lön varenda månad.
Förutom det, så har jag tillbringat tiden i min älskade skog. Jag har inte brytt mig nämnvärt om ifall det regnat eller inte. Jag har helt enkelt bara njutit!!
 
 
Jag har varit i Ullared.
I över 20 år har vi åkt till Ullared. En gång på hösten och en gång på våren. Alltid samma gäng, alltid samma rutiner. Den här dagen var en synnerligen dålig ”ryggdag” för mig. Att köra kundvagn är besvärligt med dålig rygg. Att köra kundvagn på ett smockfullt Ullared är nästintill omöjligt med dålig rygg. Fordonet går liksom inte att manövrera i sidled utan att starka smärtor strålar från ryggen, ner genom skinkan och slutar i vaden. Att dessutom ha sinnesjukt ont under båda fötterna, gör att förflyttningen går, om möjligt, ännu sämre.
Jag njöt i fulla drag av att få vara tillsammans med mitt goa Ullaredsgäng, men min handlelista skrynklade jag sorgset ihop till en liten boll. Det blev inga strumpor och kalsingar till Stefan, inga nya kläder åt mig själv, inga små presenter till mina töser, ingen lampa till min syster, inget nytt till Johnny …. Jag kunde helt enkelt inte förflytta.
Men! Det blev ett litet hus till lilla Molly. En helt onödig sak, men ack så omtyckt.
 
Jag har fått min första stora tatuering, En rejäl sak över hela skulderbladet.
-”Gör vad du vill bara den blir stor och tar lång tid”, sa jag när jag la mig tillrätta med slutna ögon och huden på ryggen blottad.
Jag älskar när någon pysslar och pillar på mig. Alldeles extra gillar jag när någon av mina döttrar grejar med mitt hår, eller lossas vara tatuerare.
När Emmy en kväll frågade om jag ville ha en tatuering gjord, svarade jag såklart JA ….
….och här är den!
 
Sen sa hon – ”nu är det min tur” …. det brukade jag förstås slippa när ungen var liten.
Men så här blev resultatet på henne.
 
Dagens bästa citat kommer från Cher:
Problemet med kvinnor är att
de blir upphetsade av ingenting –
och sedan gifter de sig med honom.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen