Tusen år till julafton.

Kära Blogg.
Äntligen är den igång. Julkalendern!! Jag älskar verkligen årets julkalender på TV.
Jag gillade också programmet ”Historieätarna”, och jag missade inte ett enda avsnitt. Kanske går det inte att jämföra TV-serier med klassiska filmer som till exempel ”Nyckeln till frihet” och andra prisbelönta storfilmer (som Andréa tyckte var så roligt att jag gjorde en gång …. hahah söt-Dea )
Så from den här dagen och 24 dagar framåt sitter jag bänkad i TV soffan och myser.
 
Sen var det bara för mig att pallra mig ur soffvärmen och ge mig ut med hundarna.
En kille sa till mig på skjutbanan att han skulle flytta till Thailand, för så regnig och tråkig hade han upplevt denna hösten … Han måste skoja! Vi kan inte ha bott i samma landsdel. Jag har upplevt att den här hösten varit torrare, soligare och varmare än någonsin. Även idag tittade solen fram på oss.
 
Äntligen har bonden här i Gyllebo kommit ihåg att han äger kor som ska in för vinterförvaring. Det betyder att hela den stora hagen är ledig för spårträning. Den här stormiga dagen blev det ett kruxig spår för Johnny. Spåret var tre timmar gammalt och förlagt till största del ute på ett stort fält, där doften fort luftades bort. Jag la lite blandade apporter och som alltid fick det bli en snusdosa med kattmat som slutapport.
Min duktige kille snusade sig till alla apporter utom en enda liten pinne. Klart godkänt Johnny. Hemma väntade Molly, surmulen och kränkt över den orättvisa att inte hon fick följa med.
 
Dagens kloka ord:
Om du inte kan flyga, spring!
Om du inte kan springa, gå!
Om du inte kan gå, kryp!
för vad du än gör,
fortsätt framåt!
 
Kram på er och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen