Tulpaner i Skånes färger och en liden kaga.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan

Det känns lite som om helgen bara svischade förbi i en väldig fart. Men lite lyx hann jag med, liksom i förbifarten.

En härlig tulpanbukett i Skånes egna färger förgyllde mitt hem.

Så hann jag med att baka en sådan där vanlig toscakaka, en sådan som jag älskar. Receptet kommer från ”sju sorters kakor”. Ibland smäller jag till med dubbel sats av den goda toscan som ligger överst. Japp, så kan man göra, det blir så gott.

Bäst av allt är att jag nuförtiden själv får slicka skålen.

Kvällens citat:

Om man blandar mjöl och vatten blir det lim, men om man tillsätter ägg och socker, blir det en kaka. Vart tar då limmet vägen? Jo, det är det som får kakjävlen att stanna kvar på rumpan, höfterna och lilla magen.

Tips: Ikväll tänkte jag tipsa om lite snygga vaser som det är bra pris på. Den här KÄHLER vasen har jag och använder ofta. En annan stilren klassiker som jag gärna haft på bordet är COCOON vasen. Så har vi då den här drömmen, en PLUTO! Fler drömmiga saker från Camprade hittar ni HÄR.

Ha en fin kväll och kram

Annika

Dela gärna
  • 48
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top