Tiden har inte riktigt räckt till.

Hejsan.

November såg för min del ut till att bli en lugn och stillsam månad. Jag hade inget extra inplanerat i min kalender…

Men det har liksom ändrats en smula nu och jag har fått prioritera olika saker. Såklart får mitt arbete alltid gå först. Det avlönade arbetet kommer alltid före … Bloggen får istället lite stryk på foten nu, så till er letar jag upp härliga bilder från arkivet istället.

När jag kikar runt i mitt bildarkiv så minns jag det där året då vi fick snö redan i början av november. Ingen människa trodde att snön skulle ligga kvar mer än i några få dagar, som alltid här på Österlen. Oktober hade varit mild och regnig. I marker och beteshagar fanns vattensamlingar och jorden var riktigt vattensjuk på sina ställen. Så började det så snöa och jag kan ännu minnas de stora runda flingorna som först smälte bort när de träffade marken. Men allteftersom dagen gick så blev världen allt vitare och vitare…

Men med facit i hand så skulle det visa sig att vi fick en riktigt vit jul och vinter det där året. Jag älskade det! Minns ni den julen och den vintern?

Det ska bli spännande att få se hur allting blir i år!

Dagens citat:

Hemligheten till din framtid är gömd i din dagliga rutin.

Skaffa er så många goda rutiner som möjligt, det gör livet så mycket bättre.

Kram Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen