Sveriges lyxigaste Spa.

Hejsan.
Jag och min väninna Tina har haft en härlig eftermiddag på Ystads Saltsjöbad.
Att deras spa i fjor blev utnämnt till ett av Sveriges bästa kan jag verkligen förstå.
 
Min dag började förstås som den alltid brukar göra. En rejäl tur runt Gyllebosjön med alla hundarna. Ett tunt täcke av pudersnö hade förvandlat landskapet till vinter igen. Men det var bara till att gilla läget.
På sjön simmade alla gässen i väntan på rätt ögonblick att lyfta och flyga ut över fälten för att äta sig mätta på böndernas höstsådda grödor. Jag bara njöt av lugnet och tystnaden den tidiga morgonen.
 
I vattenbrynet sprang en liten mink och letade efter något ätbart. När vi kom vandrande, klättrade han snabbt upp på stammen av ett träd. Återigen förbannade jag mig själv som låtit min stora Canon 1X ligga kvar hemma på kontoret. Jag fiskade fram min lilla pocketkamera och förevigade den söta minken så gott det gick ändå. Hunden Johnny hade stenkoll på minken uppe i trädet, medan de andra små hårbollarna mest tramsade med varandra. Jag älskar naturens oförväntade möten.
 
Vid middagstid kom Tina och hämtade mig för en eftermiddag i avkopplingens tecken. Jag måste säga att jag tycker verkligen om Ystads Saltsjöbads Spa. Fantastisk mat och fantastisk miljö.
Jag skulle kunna skriva en lång text med beröm och vackra ord. Jag skulle kunna skriva om hur gott vi åt och om hur mysigt vi hade det. Om hur vackert och välskött allting var och om hur trevlig personalen var …. ja, jag skulle kunna skriva massor …
Jag väljer att publicera mina bilder från vår dag istället.
Till dig Tina vill jag rikta ett stort tack för att du tog mig med.
Tack ♥
 
Dagens ord:
Livet är för kort för att inte unna sig
en lång fika.
 
Ha en härlig dag och njut lite extra av en låååång fika.
Kram Annika
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen