Sug in mamma.

Hej hej
När vi ätit all den där goda maten som jag skrev om tidigare idag, så var det bestämt att vi skulle ta oss ett skönt bad i jacuzzin.
Resten av familjen hoppade över badet och hamnade inne i soffan framför Tv:n istället. Men jag och Andréa tassade ut i badbalja.
Vi satt där i godan ro och dividerade om vad jag skulle plantera som insynskydd mot den nya villan som håller på att byggas. Murgröna är planterad och sedan den väl får fart så kommer det nog att bli bra. Får se om jag sätter något mer tillsvidare.
Plötsligt kom Amanda utsmygande med kameran i högsta hugg.
-sug in nu mamma, sa hon när hon zoomade in oss.
Såklart höll jag in magen lite extra, och sträckte på ryggen.
Som alltid var hunden Johnny tvungen till att hitta på med en massa bus. Han gör nästan vad som helst för lite uppmärksamhet och som så ofta stal han mina tofflor när det var dags att kliva ur baljan.
Kvällens citat:
Varför uppfostra din dotter till att bli en fin dam,
när du kan uppfostra henne till att bli en tapper krigare.
Ha det gott.
Kram Annika
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen